O nama

 

Struktura inženjering d.o.o. je društvo osnovano s ciljem pružanja kompletne usluge u svim fazama planiranja i realizacije investicijskog poduhvata: od konzultantskih usluga u građevinarstvu, analize lokacija i prostornih planova, izrada kompletne projektne dokumentacije, upravljanja i razvoja projekta, do poslova stručnog nadzora nad građenjem objekata.

Društvo je osnovano od strane stručnjaka koji su kroz dugogodišnje iskustvo u tvrtkama Niva inženjering d.d. i Niva konzalting d.o.o. stekli sve potrebne kompetencije za vođenje najzahtjevnijih projekata.

Polazeći od činjenice da uspjeh svakog poslovnog subjekta ovisi o njegovom timu oko sebe smo okupili kompletan profesionalan tim od dvadesetak visokoobrazovanih inženjera svih struka, koji svojim stručnim znanjem i bogatim iskustvom jamče kvalitetu i visoku profesionalnost u cijelokupnoj inženjerskoj podršci potrebnoj za realizaciju projekata i investicija na najvišoj razini.

Više od dvadeset godina iskustva na području razvoja projekata, više od stotinu različitih projekata i korištnja najnaprednije tehnologije svrstava nas u jedno od većih projekantskih društava u Republici Hrvatskoj.

Svaki novi projekt za nas je novi izazov, kojem prilazimo odgovorno, kreativno i s veseljem.

 

MISIJA

Kroz stručan i predan rad u projektiranju, vođenju projekata i nadzoru zadovoljiti zahtjevima naših investitora u skladu sa zakonima, pravilima struke te u skladu s razvojem moderne tehnologije, te osigurati sigurnost njihovih ulaganja i zadovoljavanje svih njihovih ciljeva.

Svakodnevno unaprijediti  svoj profesionalni standard i ostati pouzdan partner koji se prema svim sudionicima u projektu odnosi s poštovanjem. Nastojimo reagirati brzo na svakodnevne promjene uvjeta poslovanja. Postupamo isključivo odgovorno s ciljem zaštite interesa naših investitora.

 

 

 

 

VIZIJA

Kontinuiran razvoj mladih visokostručnih kadrova u projektiranju, nadzoru i vođenju projekata s ciljem zauzimanja pozicije vodećeg projktantskog ureda u Hrvatskoj.

 

 

 

STRATEGIJA

Svojom politikom poslovanja u skladu s raspoloživim resursima i stalnim razvojem želimo ostvariti viziju i misiju, provođenjem slijedećih taktičkih ciljeva:

  • primjena internih postupaka rada usklađenih sa zakonskom regulativom, standardima i drugim pravilima struke kodeksu strukovne etike Hrvatske komore arhitekata , te komorama inženjera u graditeljstvu i prostornom uređenju
  • stalna kontrola i analiza kvalitete rada
  • politikom obuke zaposlenika osigurati stalno stručno usavršavanje
  • poticati, prepoznavati i nagrađivati poduzetnost i inovativnost zaposlenika
  • promicati sudjelovanje zaposlenika u strukovnim društvima i na stručnim skupovima
  • politikom zapošljavanja osigurati stalan trend rasta, prijenos iskustva i znanja te primjenu provjerenih novih tehnoloških dostignuća
  • politika zaštite na radu sastavni je dio politike društva
  • politika očuvanja okoliša jedan je od prioriteta projektantskog tima pri odabiru tehničkih rješenja.

Društvo je osnovano od strane stručnjaka koji su kroz dugogodišnje iskustvo u tvrtkama Niva inženjering d.d. i Niva Konzalting d.o.o. stekli sve potrebne kompetencije za vođenje najzahtjevnijih projekata.

Kontaktirajte nas

Struktura inženjering d.o.o.
za projektiranje, nadzor i vođenje projekata

Gradišćanska 34
10 000 Zagreb
Hrvatska

 

telefon

01 54 94 202

e-mail
strukturaing@strukturaing.hr

web
www.strukturaing.hr

© Struktura inženjering d.o.o.